Artikel 7 - Indiening klacht 1 . De klacht wordt door de Opdrachtgever of diens gemachtigde voorgelegd door middel van een gemotiveerd en ondertekend schrijven aan de Ombudsman. De klacht dient in ieder geval te bevatten de naam van de Opdrachtgever en de Ondernemer, en indien de klacht daarop betrekking heeft: de datum van de mediation, de dagtekening en een omschrijving van de klacht. Indien het geschil de betaling van een factuur betreft dient de klager daarvan een kopie te verstrekken. Voorts dient de klacht vergezeld te gaan van kopieën van de daaromtrent gevoerde correspondentie. De ontvangst van de klacht wordt, binnen 3 weken, schriftelijk bevestigd onder opgave van de naam van de behandelend Ombudsman. De Ombudsman zendt de Opdrachtgever een te ondertekenen verklaring, waarin Opdrachtgever verklaart de uitspraak van de Ombudsman als bindend te aanvaarden. 2 . Indien de in artikel 7.1 genoemde informatie en/of bescheiden niet naar behoren zijn verstrekt, kan de Ombudsman de Opdrachtgever daarop wijzen en een termijn stellen om het verzuim te herstellen. Indien het verzuim niet binnen de gestelde termijn is hersteld, kan de Ombudsman besluiten de klacht niet in behandeling te nemen. Een besluit om de klacht niet in behandeling te nemen, wordt de Opdrachtgever schriftelijk kenbaar gemaakt binnen vier weken nadat de klacht is aangevuld of de daarvoor gestelde termijn ongebruikt is verstreken. Indien de akkoordverklaring met een uitspraak in bindend advies niet getekend wordt teruggezonden, zal de klacht niet in behandeling worden genomen, zonder dat de Opdrachtgever daarvan nader bericht ontvangt. 3 . Voor de indiening van de klacht kan een vastrecht worden vastgesteld.
Een geschil aanmelden kunt u bij Stichting ombudsman mediation E-mail: ombudsmanmediation@gmail.com
© Stichting Ombudsman Mediation 2024 - KvK: 80849350 - Gouda
Artikel 7 - Indiening klacht 1 . De klacht wordt door de Opdrachtgever of diens gemachtigde voorgelegd door middel van een gemotiveerd en ondertekend schrijven aan de Ombudsman. De klacht dient in ieder geval te bevatten de naam van de Opdrachtgever en de Ondernemer, en indien de klacht daarop betrekking heeft: de datum van de mediation, de dagtekening en een omschrijving van de klacht. Indien het geschil de betaling van een factuur betreft dient de klager daarvan een kopie te ver- strekken. Voorts dient de klacht vergezeld te gaan van kopieën van de daaromtrent gevoerde correspondentie. De ontvangst van de klacht wordt, binnen 3 weken, schriftelijk bevestigd onder opgave van de naam van de behandelend Ombudsman. De Ombudsman zendt de Opdrachtgever een te ondertekenen verklaring, waarin Opdrachtgever verklaart de uitspraak van de Ombudsman als bindend te aanvaarden. 2 . Indien de in artikel 7.1 genoemde informatie en/of bescheiden niet naar behoren zijn verstrekt, kan de Ombudsman de Opdrachtgever daarop wijzen en een termijn stellen om het verzuim te herstellen. Indien het verzuim niet binnen de gestelde termijn is hersteld, kan de Ombudsman besluiten de klacht niet in behandeling te nemen. Een besluit om de klacht niet in behandeling te nemen, wordt de Opdrachtgever schriftelijk kenbaar gemaakt binnen vier weken nadat de klacht is aangevuld of de daarvoor gestelde termijn ongebruikt is verstreken. Indien de akkoordverklaring met een uitspraak in bindend advies niet getekend wordt teruggezonden, zal de klacht niet in behandeling worden genomen, zonder dat de Opdrachtgever daarvan nader bericht ontvangt. 3 . Voor de indiening van de klacht kan een vastrecht worden vastgesteld.
Een geschil aanmelden kunt u bij Stichting ombudsman mediation E-mail: ombudsmanmediation@gmail.com © Stichting Ombudsman Mediation 2024 - KvK: 80849350 - Gouda

Ombudsman Mediation